Voor al uw GMP bereidingen, ad hoc en uit voorraad.

Over ons

Ceban. De centrale bereidingsapotheek Nederland.

De Centrale Bereidingsapotheek Nederland (Ceban) is de ideale partner om zowel uw voorraad als ad hoc receptuur uit te besteden. Ceban is een moderne GMP grootbereidingsapotheek. Wij hebben een geavanceerde productieomgeving waar wij uw apotheekbereidingen volgens de geldende kwaliteitsnormen bereiden. Alle producten in ons uitgebreide voorraadassortiment zijn voorzien van een analyse certificaat. Ook voor uw individuele recepten kunt u uiteraard bij ons terecht. Door middel van ons unieke bestelsysteem kunt u deze geheel geautomatiseerd bij Ceban bestellen.


Meer weten?

Waarom GMP apotheek Ceban?

Specialist op het gebied van apotheekbereidingen, voor u!

Sinds 2004 levert Ceban kwalitatief hoogwaardige apotheekbereidingen aan verschillende apotheekketens, zelfstandige apotheken, ziekenhuizen en apotheekhoudende huisartsen.

Ceban zet zich in om u volledig te ontlasten op het gebied van farmaceutische bereidingen. Door in te springen op de wensen en behoeften van onze klant, zonder de kwaliteitsnormen uit het oog te verliezen, bouwt Ceban continu aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept.

De beste zorg: door u verleend, door ons bereid.


Meer weten?

Assortiment

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

Ceban heeft een uitgebreid voorraadassortiment. Bij de bepaling van het assortiment is het uitgangspunt om werkzame stoffen in één basis aan te bieden. Voordeel voor u als klant is dat er efficiënter kan worden besteld en aangeschreven en het assortiment beperkt blijft.

Het voorraadassortiment van Ceban kan gemakkelijk vanuit het Apotheek Informatie Systeem worden besteld. Alle producten van Ceban staan in de Z-index en zijn gemakkelijk aan te schrijven. Wanneer Ceban een product niet als voorraadproduct aanbiedt kan het, wanneer het rationeel is, ad hoc worden besteld.

Sinds de start van Ceban is zowel het assortiment als het klantenbestand uitgebreid. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij altijd de beste oplossing voor u willen vinden. Een groot pluspunt is ook dat wij uw bestellingen in-night leveren via uw groothandel. Het succes van Ceban komt doordat wij waarmaken wat wij beloven.


Meer weten?

Klant worden?

Wij vertellen u graag de voordelen!

Kiest u voor Ceban, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, service en kennis. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij doen wat wij beloven. Wilt u ook profiteren van de voordelen die Ceban u biedt? Wij informeren u graag verder wat onze grootbereidingsapotheek voor u kan betekenen! Neem contact op met uw accountmanager om meer informatie te ontvangen over bestellen bij Ceban, het assortiment, prijzen en de service die wij u kunnen bieden.


Meer weten?